Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Kunderådgiver
         
Rådgiver til Aarhus midtby
 
Vil du være rådgiver for en meget attraktiv portefølje af unge kunder? Brænder du for at sætte dit aftryk på Djurslands Banks fortsatte ekspansion i Aarhus? Har du lyst til at arbejde i hjertet af Aarhus på en arbejdsplads med en top 10 placering på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser?
Attraktiv portefølje venter på dig
Du bliver rådgiver i vores UngBank team, der består af 16 rådgivere på tværs af alle afdelinger i Djurslands Bank. Din og UngBank-teamets fornemmeste opgave er at skabe fremtidens kundebase i Djurslands Bank. Det gør I ved at møde de unge, hvor de er – fx på studiemesse i Aarhus og rundt på uddannelsesinstitutionerne. Men I gør det også ved at følge dem i løbet af deres studietid, have jævnligt kontakt med dem og være tæt på, når beslutninger om fx billån, forsikringer og det første boligkøb skal tages.

Som UngBank-rådgiver i vores Aarhus afdeling vil du få en attraktiv portefølje, der primært består af studerende fra videregående uddannelser, hvoraf flere henover de næste år vil tage springet fra studieliv til arbejdsmarked. Samtidig vil du også arbejde målrettet med at tilføre nye kunder til porteføljen via de opsøgende aktiviteter, som vi sætter i værk.

I netop denne stilling vil du desuden få ekstra gode muligheder for at præge udviklingen af selve konceptet for UngBank, idet Aarhus afdeling er det samlende midtpunkt for mange UngBank-aktiviteter. Du må regne med at blive ”prøveklud” for nye tiltag – til gengæld vil vi værdsætte dine tilbagemeldinger og kreative forslag.

Du kan høre Nikolaj fortælle meget mere om UngBank lige her.

Du brænder for rådgivning og resultater
Vi forventer, at du er proaktiv overfor såvel nye som bestående kunder. Du kan godt lide at møde og snakke med unge mennesker – og du er god til at finde frem til netop deres behov og yde en kompetent rådgivning på den baggrund.

Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt – uanset om det gælder nye produkter, koncepter, it-systemer mv. Du ser dig selv som en teamspiller og giver gerne dine kolleger en hjælpende hånd, når der er brug for det.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har gennemført enten Finansuddannelsen eller Finansøkonomuddannelsen efterfulgt af et traineeforløb i et pengeinstitut
  • har 1-3 års erfaring som selvstændig kunderådgiver
  • fortsat er ved at udvikle både din faglighed og dine personlige kompetencer som rådgiver
  • brænder for at skabe gode resultater sammen med dine kolleger
  • er bosat i Aarhus eller omegn
Vi tilbyder...

… en spændende stilling, hvor du får lov til at prøve kræfter med ét af markedets bedste koncepter for unge kunder. En arbejdsplads, som blev nr. 9 på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser i 2016. Et pengeinstitut, som er bundsolidt med gode nøgletal, og som vækster med nye afdelinger og kunder.

Dit arbejdssted bliver i Aarhus afdeling, som er en moderne bankfilial uden kasse. Vi ligger i hjertet af Aarhus på hjørnet af Nørreport og Mejlgade med det pulserende byliv lige uden for døren. Her bruger vi tiden på at rådgive og servicere vores kunder, på at opdyrke nye kunder og på løbende at dygtiggøre os blandt andet via sparring med kolleger. I Aarhus afdeling bliver du en del af et team med 9 dygtige kolleger, hvor der er en uformel omgangstone og højt til loftet. Du kan læse mere om bankens værdier og banken som arbejdsplads på djurslandsbank.dk

Afhængig af hvilke uddannelser, du har med i rygsækken, tilbyder vi også at finansiere dit HD studie, hvis du ønsker at tage en HD 2. del. Ligesom vi giver dig uddannelsen ”Den kompetente rådgiver” via Finanssektorens Uddannelsescenter, hvis du ikke har den eller en tilsvarende rådgiveruddannelse i forvejen.

Interesseret?

Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte filialdirektør Jonas Bloch Witting på telefon 8630 3301 / mobil 3151 8251 eller HR-konsulent Pia Melsen Braüner på telefon 8630 3157 / mobil 6137 2444.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – der naturligvis behandles fortroligt – snarest muligt og senest den 13. marts 2017.

Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til løbende at invitere til samtaler og eventuelt besætte stillingen før ansøgningsfristens udløb.

 
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.