Souschef/Kunderådgiver til Kerteminde afdeling
Souschef/Kunderådgiver til Kerteminde Afdeling

Med base i en velbeliggende filial i hjertet af Kerteminde, driver vi et af byens centrale pengeinstitutter. For at betjene både nye og bestående kunder bedst muligt, søger vi en ny rådgiver til at være en del af det dynamiske rådgivningsteam i filialen.

 

Fokus på den gode kundeoplevelse
Vigtigst af alt er, at du er kundeorienteret og stærkt forankret i lokalområdet eller på anden vis har et indgående kendskab til lokalområdet - det sikrer vores kunder en relevant rådgivning med udgangspunkt i de lokale forhold.

Sparekassens filosofi er, at kunderne skal møde rådgivere, der både fagligt og personligt er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger i tæt samspil med kunden. Derfor er du selvfølgelig også fagligt kompetent og har erfaring med kundeansvar for egen kundeportefølje.

 

Udover at være fagligt kompetent inden for bolig, investering, pension og daglig økonomi har du følgende karaktertræk:

  • Positiv, udadvendt og med et godt humør

  • Handlekraftig og selvstartende

  • Kreditmæssig stærk

  • Målrettet og resultatorienteret, herunder sans for godt købmandskab til gavn for både kunden og sparekassen – mere menneske og lidt mindre finansmarked

  • Klar til at bruge kræfter på at udbygge og fastholde vores position i Kerteminde

  • Ønsker at gøre en reel forskel i lokalsamfundet

  • Du kan spejle dig i Sparekassens kerneværdier om samfundsansvar, nærvær, fællesskab, historie, redelighed, rummelighed og dygtighed

 

Du bliver en del af et stærkt team
Filialen i Kerteminde samt vores nystartede filial i Langeskov fungerer som én enhed, som i fællesskab - og hver for sig - stræber mod fælles mål.

Sparekassen har specialister inden for alle fagområder, som bakker dig op og deltager i konkrete kundemøder, hvis behovet er der. Hertil kommer central support på produktionsområdet, hvilket giver dig maksimal tid til rådgivning af kunderne.

Derudover bliver du en del af en slagkraftig sparekasse, som vil Fyn og Sjælland og som vægter den lokale involvering højt. Samtidig bliver du en del af et stærkt hold, som står sammen, både socialt og forretningsmæssigt, med fokus på i fællesskab at opfylde sparekassens ambition om at blive fynboernes og sjællændernes foretrukne lokale og regionale pengeinstitut.

Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

 

Vil du vide mere
Læs mere om Sparekassen Fyn på www.sparfyn.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Filialdirektør Jørgen Overgaard Schou på tlf. 6548 5461 eller 5119 0071 eller

HR-konsulent Henrik Yde på tlf. 6361 1810 eller 4058 0076.

 

Ansøgningsfrist
Indtil rette kunderådgiver er fundet.