Filialdirektør med pionerånd til Middelfart afdeling
Filialdirektør med pionerånd

Med base i en velbeliggende filial i hjertet af Middelfart, stræber vi efter at blive det naturlige valg når Middelfarts indbyggere ønsker kvalificeret rådgivning i øjenhøjde, ydet af et pengeinstitut som er med kunderne i med- og modgang. Til at betjene både nye og bestående kunder bedst muligt, søger vi en udadvendt og dynamisk filialdirektør, som har lyst til at skabe resultater gennem andre - samt ikke mindst – selv at gå forrest i udbygningen af Sparekassen Fyns position i Middelfart. Som filialdirektør i Middelfart afdeling bliver du omdrejningspunktet for den videre udvikling af vores position i området.

 

Mere om jobbet

Du vil opleve et meget selvstændigt job, hvor du får stor frihed til at fortsætte udviklingen i det lokale markedsområde. Det er vigtigt, at du som filialdirektør involverer dig og er synlig i lokalområdet. Du vil få opbakning fra vores stabsafdelinger i markedsføringen af filialen, men det er afgørende, at du selv tager initiativ og engagerer dig.

 

Du får ansvaret for at lede et team på i alt fire medarbejdere, der skal gøre en forskel for kunderne.

Vi forventer, at du som leder går forrest og kan motivere dine medarbejdere samt skabe en kultur i filialen, der skaber resultater og gør det sjovt at komme på arbejde hver dag. Det er dig, der skal sikre, at jeres fælles team yder en dynamisk og kundeorienteret indsats på vejen mod de bedste resultater. Udvikling af medarbejdernes faglige og personlige kompetencer er et andet vigtigt indsatsområde for dig som leder.

 

Lidt om dig

Du har enten ledererfaring fra et tilsvarende job eller føler dig rustet til at påtage dig lederopgaven. Du kender markedsområdet godt og kan se udfordringen i at fortsætte afdelingens udvikling og på den måde bidrage til den samlede vækst i Sparekassen Fyn.

 

Fokus på den gode kundeoplevelse
Vigtigst af alt er, at du er kundeorienteret og stærkt forankret i lokalområdet eller på anden vis har et indgående kendskab til lokalområdet - det sikrer vores kunder en relevant rådgivning med udgangspunkt i de lokale forhold.

Sparekassens filosofi er, at kunderne skal møde rådgivere, der både fagligt og personligt er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger i tæt samspil med kunden.

Udover at være fagligt kompetent inden for bolig, investering, pension og daglig økonomi har du følgende karaktertræk: 

  • Kunde- og medarbejderorienteret og arbejder målrettet mod gode resultater samt formår at skabe gode rammer for dine medarbejdere

  • Klar til at ofre kræfter på en udbygning af Sparekassens position i Middelfart

  • Sans for godt købmandskab til gavn for både kunden og sparekassen – mere menneske og lidt mindre finansmarked

  • Positiv, udadvendt og med et godt humør

  • Handlekraftig og selvstartende

  • Kreditmæssig stærk

  • Ønsker at gøre en reel forskel i lokalsamfundet

  • Du kan spejle dig i Sparekassens kerneværdier om samfundsansvar, nærvær, fællesskab, historie, redelighed, rummelighed og dygtighed

 

Du bliver en del af et stærkt team
Filialen i Middelfart er en rådgivningsfilial med fokus på den gode kundeoplevelse. Som støtte i det daglige, har Sparekassen specialister inden for alle fagområder, som bakker dig op og deltager i konkrete kundemøder, hvis behovet er der. Hertil kommer central support på produktionsområdet, hvilket giver dig maksimal tid til rådgivning af kunderne.

Derudover bliver du en del af en slagkraftig sparekasse, som vil Fyn og Sjælland og som vægter den lokale involvering højt. Samtidig bliver du en del af et stærkt hold, som står sammen, både socialt og forretningsmæssigt, med fokus på i fællesskab at opfylde sparekassens ambition om at blive fynboernes og sjællændernes foretrukne lokale og regionale pengeinstitut.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en arbejdsplads i rivende udvikling - med højt til loftet og kort til toppen. Vi træffer beslutningerne lokalt. Vi står sammen og interesserer os for hinanden. Du vil opleve en høj grad af frihed og fokus på din udvikling som menneske og leder. Foruden et spændende job i en attraktiv fynsk virksomhed får du en række medarbejdergoder - bl.a. sundhedsforsikring, flextid, videreuddannelse og en række sociale aktiviteter og arrangementer.

Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

 

Vil du vide mere

Læs mere om Sparekassen Fyn på www.sparfyn.dk

Hvis du vil vide mere om jobbet, filialen eller Sparekassen Fyn, er du velkommen til at kontakte Privatdirektør Jan Klink Andersen på tlf. 6361 1819, mobil 3058 1816 eller HR-konsulent Henrik Yde på tlf. 6361 1810, mobil 4058 0076.

 

Ansøgningsfrist
Indtil rette kandidat er fundet.