Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Formuerådgiver til Sparekassen Sjælland - Område Øst
Formuerådgiver til Sparekassen Sjælland - Område Øst

Vil du være med til at skabe overblik over og tryghed i forhold til vores kunders samlede økonomi, så er det måske dig, vi har brug for.

 

Giv kunderne de bedste løsninger
Som formuerådgiver arbejder du både med privat- og erhvervskunder, som du - i tæt samspil med kunderådgiveren - hjælper med at finde de bedste løsninger inden for pension, opsparing og investering af frie midler. Det er vigtigt, at du kan formidle kompliceret stof på en for kunderne forståelig måde, er tillidsvækkende og kan opbygge langsigtede kunderelationer – blandt andet ved at yde helhedsrådgivning og give præcise anbefalinger.

 

Stærke faglige og personlige kompetencer

  • Du har en uddannelse som pensions- eller formuerådgiver eller lignende.

  • Du har minimum et par års erfaring som pensions- eller formuerådgiver fra et pengeinstitut eller pensionsselskab.

  • Du har en grundlæggende forståelse for de finansielle markeder.

  • Du er en stærk kommunikator og kan formidle svært fagligt stof.

  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret.

 

Alle er velkomne
Du bliver en del af sparekassens Område Øst, der har base i København, hvorfra du kommer til at servicere vores filialnet i den østlige del af Sjælland. Du vil referere til privatdirektør Jannik Hindsbo. Med jævne mellemrum vil du skulle deltage i faglige møder sammen med de øvrige formuerådgivere, investeringsrådgivere og Private Bankere.

 

Vil du vide mere?
Læs mere om Sparekassen Sjælland på vores hjemmeside www.spks.dk eller følg os på LinkedIn, hvor vi løbende slår nye stillinger op.

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte privatdirektør Jannik Hindsbo på telefon 59 48 20 65, fondschef Kenn Andersen på telefon 59 48 10 90 eller pensionschef Jørgen Bo Christensen på telefon 59 48 11 18.


 
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.