Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Private Banker til Sparekassen Sjælland - Område Øst
Private Banker til Sparekassen Sjælland - Område Øst

Vil du være med til at rådgive sparekassens formuende kunder? Så er det måske dig, vi har brug for.

 

Som Private Banker arbejder du udelukkende med formuende kunder, som du rådgiver til de bedste løsninger. Sparekassens Private Banking-kunder søger højt kvalificeret rådgivning, og du er - i samarbejde med specialister inden for investering, pension og erhverv - med til at sikre en god kundeoplevelse, og at kunderne får de bedste løsninger.

 

Du skal have lysten og viljen til at involvere dig i og opbygge varige relationer til dine kunder, ligesom du har øje for at opsøge nye forretningsmuligheder med kunden.

 

Stærk netværker med finansiel uddannelse

  • Du har en solid bankfaglig uddannelse og minimum 5 års erfaring som rådgiver. Dit håndværk er kendetegnet ved høj kvalitet.

  • Du har en naturlig interesse for formue- og investeringsområdet.

  • Du er vant til at forhandle.

  • Du kan trives med at arbejde selvstændigt, men er i høj grad også en holdspiller.

  • Du er initiativrig, udadvendt og tør spørge ind til kundernes oplevelse og bruge dit netværk. Endelig er du service- og løsningsorienteret, så du kan give vores kunder en god, personlig betjening.

  • Du er geografisk mobil, og egen bil er at foretrække.

 

Bliv en del af et område i fokus

Du bliver en vigtig del af udviklingen af formue- og investeringsområdet i sparekassens Område Øst, der har base i København, hvorfra du kommer til at servicere vores filialnet i den østlige del af Sjælland. Her gør vi alt, hvad vi kan for at give kunden en god oplevelse, mens vi samtidig har fokus på teamwork og den gode stemning.

 

Du vil løbende skulle arrangere og deltage i kundearrangementer for og med vores kunder. Du refererer til privatdirektør Jannik Hindsbo.

 

Vil du vide mere?
Læs mere om Sparekassen Sjælland på vores hjemmeside www.spks.dk eller følg os på LinkedIn, hvor vi løbende slår nye stillinger op.

 

Har du spørgsmål til jobbet?

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte privatdirektør Jannik Hindsbo telefon 59 48 20 65 eller Helle Blæsbjerg fra HR på telefon 59 48 11 13.

 

 

 
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.